Et nytt og bedre liv

Sier jeg, med hån og ironi i stemmen.
Det er det jeg skal få.

Hvorfor er dette så vanskelig? Uoppnåelig, virker det som, til tider.

Hva legger jeg i det, egentlig?
Jo:
A) Kutte ut mye halvfabrikat, rafinert sukker, hveteprodukter.
B) Ikke smøre så mye giftstoffer utenpå kroppen. ( skulle gjerne levd etter regelen; tåler ikke kroppen det innvendig, ikke bruk det utvendig)
C) bli en "dypere" person; meditere, yoga ol
D) bli mer sosial

Så. Hvorfor er det så vanskelig? Det krever jo bare en solid porsjon viljestyrke?

A) jobber jeg med, sakte og gradvis. Holde seg mest mulig til 'ekte' mat. Og lager gjerne eget brød, lavkarbo utgaven.Men brusen sliter jeg med å kutte ut. Aaaaah den følelsen når kullsyra river litt i halsen, sammen med det søte. Men ifølge alt jeg har lest det siste året er det noe av DET VÆRSTE du kan få i deg...

B) sakte men sikkert her au. Lager egen tannkrem og smører meg mye med kokosfett/ hvetekimolje istedenfor fuktighetskremer. Men hårfarven sliter jeg med her. Må jo dekke alle de grå. Det får bli henna farve etterhvert der, tenker jeg.

C) dypere eller mer tenkende person... Tjaaa..... Hva skal jeg si til det? Religion interesserer meg ABSOLUTT ingenting. Yoga... har hatt noen halvhjerta forsøk. Meditere....Kanskje en gang i fremtida.

Det finnes egentlig ingen unnskyldning for meg. Annet enn at jeg er et fjase menneske. Beklageligvis er det ikke så mange dype tanker som svever rundt inni hodet mitt.
Kanskje det kommer med alderen. Når jeg blir 70, eller deromkring... Da sitter jeg i gyngestolen, vis og frittalende. Da er det bare å passe seg ;-)

D) sosial....ja.... Kjekt med selskap. Men trives også greit alene. Men. Kjekt med selskap. Dette er noe jeg kan jobbe med. Og fikse. Tror jeg.

Rett og slett: en sunn sjel i et sunt legeme.

Én kommentar

Ellen

20.03.2014 kl.16:20

Veldig bra tanker :-)

frklarsen

20.03.2014 kl.16:40

:-)

Skriv en ny kommentar

frklarsen

frklarsen

46, Arendal

En kvinne i min beste alder, som gjør mitt beste på å komme sånn nogenlunde gjennom livet. Sterke meninger om noe - ingen mening om annet. Sånn er det bare. Og slettes ikke alltid like politisk korrekt. Og sånn er DET. Føler du for å legge igjen en kommentar, tast i vei. :-)

Kategorier

Arkiv

hits