Puh! Jeg skal si...

Det blir bare gildere og gildere.

Hadde jeg visst at det innebar å legge i venoflon, tror jeg pinadø jeg hadde takka nei til hele opplegget, gitt. Kjenner at årene skrumper inn av skrekk bare ved ordet.

3 forsøk, en sykepleier og en anestesilege/pleier, 2 blåmerker og en vond hånd i et døgn.

Hurra.....

Og da var moroa så vidt begynt....

Var inne for acetylsalisylsyre desensibilisering. Blir svett bare av å si det. Skal visst hjelpe mot polypper og tett nese og diverse. For ikke å nevne at det, igjen, blir et smertestillende medikament som jeg kan tåle. Hvis ikke jeg skulle begi meg ut på et skudd morfin eller medisinsk marijuana, da ??, når behovet skulle melde seg.

Tidligere regulære doser har fremkalt sterke astma anfall, så jeg var noe engstelig, for å si det mildt.

Dose 1: heihei, dette var jo ingenting??
Dose 2: nyser - hardt og ofte, begynnende hodepine, verker i overkjeven, svir inni nesa
Dose 3: HVA FAEN HAR JEG BEGITT MEG UT PÅ!!!!!!!! H E L V E T E !!!!!!!!!!????????

Heldigvis er jeg sånn en tragisk skikkelse i all min smerte og elendighet at pleierne kommer med en antihistamin og noen nesedråper.

Vips, 30 minutter senere er jeg nesten tilbake til mitt vanlige, sprudlende ??, strålende ??, lystige meg igjen??

Dag 2 går over all forventning. ??Heiheihei, ingen bivirkninger. Dagen går som bare en gøøør kjedelig dag på et sykehus kan gå.

Og dag 3 var det bare siste legevisitt og så humpe seg heimover på toget. (Kjører kollektivt, så klart)

Videre fremover må jeg skjerpe meg, være flink pike, og huske å ta medisiner. Og krysse fingrene for at helsa bedrer seg.

Men jeg er ikke syk.Bildene er hentet fra nettet og har ingenting med meg å gjøre. De er bare brukt for å lette litt på stemningen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frklarsen

frklarsen

46, Arendal

En kvinne i min beste alder, som gjør mitt beste på å komme sånn nogenlunde gjennom livet. Sterke meninger om noe - ingen mening om annet. Sånn er det bare. Og slettes ikke alltid like politisk korrekt. Og sånn er DET. Føler du for å legge igjen en kommentar, tast i vei. :-)

Kategorier

Arkiv

hits