Jeg er VIKING - Vis meg BLOD!!!!!

Endelig fikk jeg tatt denne lille jævelen som har gjort livet surt og nervepirrende for meg den siste måneden, og vel så det.

Den, og muligens noen kamerater, har herja rundt i huset mitt.... Spist av min nyinnkjøpte sofa.... laga rede av strikke oppskrifter...... gnagd istykker et par vesker (som ble elegant og to-fingret lempa i søppla), og pilt histen og pisten over golvene mine. Blærgh!!!

Den minste lyd har jeg tatt for å være denne lille husokkupanten. Og særlig gildt å våkne midt på natta av at det rasler i en pose ved siden av senga og komme øye til øye med en mus som forsyner seg av snørr-fillene mine, er det IKKE.

Av tiltak kan nevnes: vanlig god gammeldags musefelle - den har bare freidig forsynt seg uten å si takk for maten en gang. Hmf. Giftblokker - lagt i stort sett alle rom. Jeg har hørt den gnage på de - til og med forsynt seg av hele blokker, men neida.... seigliva tingest er den. Og idag var jeg avgårde og kjøpte enn en elektrisk dings som skal visst gjøre noe med strømsignaler som skal holde de unna heimen. Og lykke over all lykke, endelig fikk jeg tak i GILJOTIN-FELLA. SMÆKK!!!!  Nå er den død!!!!

Så var spørsmålet: hva skal jeg gjøre med den? Hive den ut til skjæra? Gi den til nabo-kattene? Tømmes, det måtte fella, for jeg har nok flere som piler i veggene her. Den gikk i søpla. Godt kamuflert i en kiwi pose. Kan jo ikje risikere å komme til å ta på den....

Og da venter jeg i spenning igjen. For fella er lada og klar til ny fangst.

RRRRAAAAAAAAAAAAA! ! ! ! ! !! ! ! ! !

Jeg er VIKING!!!!

VIS MEG BLOD ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

frklarsen

frklarsen

46, Arendal

En kvinne i min beste alder, som gjør mitt beste på å komme sånn nogenlunde gjennom livet. Sterke meninger om noe - ingen mening om annet. Sånn er det bare. Og slettes ikke alltid like politisk korrekt. Og sånn er DET. Føler du for å legge igjen en kommentar, tast i vei. :-)

Kategorier

Arkiv

hits